Από: Μαρία Πέππα – 

Ο ύπνος, είναι ο απόλυτος θεραπευτής. Όσο περισσότερο απολαμβάνετε γαλήνιο ύπνο με διάρκεια, άλλο τόσο ξεκουράζεστε, ισχυροποιείτε και ενδυναμώνετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Οι πιθανότητες να οδηγηθείτε σε ανησυχία, στρες, αγχώδεις διαταραχές ή κατάθλιψη ελαχιστοποιούνται. Αποκτάτε ανοσία στις διάφορες ασθένειες και η υγεία σας βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Πάρα πολλές μελέτες αποδεικνύουν ότι η έλλειψη ύπνου ή ο διαλειμματικός ύπνος μπορούν να επηρεάσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Οι άνθρωποι που δεν λαμβάνουν αρκετό ύπνο ή ο ύπνος τους δεν είναι ποιοτικός έχουν περισσότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν μετά από έκθεση σε ιό ακόμη και απλή γρίπη. Η έλλειψη ύπνου μπορεί επίσης να επηρεάσει την διάρκεια ανάρρωσης στην περίπτωση που αρρωστήσετε.

Πολλές μελέτες επίσης έχουν αναφερθεί στον ρόλο της μουσικής και τους τρόπους που προάγει τον καλό ύπνο. Μια από αυτές τις μελέτες έχει διεξαχθεί στο Γερμανικό πανεπιστήμιο Tübingen από τον ερευνητή Stoyan Dimitrov ο οποίος δηλώνει ότι ¨ο ήχος βελτιώνει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που είναι γνωστά ως κύτταρα Τ. Τα κύτταρα Τ είναι ένας τύπος ανοσοποιητικών κυττάρων που καταπολεμούν τα ενδοκυτταρικά παθογόνα, όπως για παράδειγμα τα κύτταρα που έχουν μολυνθεί από ιούς όπως η γρίπη, ο ιός HIV, ο έρπης και τα καρκινικά κύτταρα¨

Η συχνότητα του προτεινόμενου ακούσματος που στοχεύει στην βελτίωση, την επιμήκυνση του ύπνου και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος είναι στα 432 Hz. Λέγεται ότι η επίδραση αυτής της συχνότητας είναι θεραπευτική για το νου και το σώμα, απελευθερώνει τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, διευρύνει την συνείδηση, συντονίζει με την σοφία του σύμπαντος, της θείας νοημοσύνης, της ψυχής. Δημιουργεί ενότητα αντί για διαχωρισμό. Προάγει την εσωτερική ειρήνη και την αρμονία.

Μπορείτε να την ακούτε και κατά την διάρκεια που διαλογίζεστε, κάνετε γιόγκα ή χαλαρώνετε καθισμένοι αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας ή ξαπλωμένοι στον καναπέ σας.

Το άκουσμα που προτείνω δεν συνιστά διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία ασθενειών. Λειτουργεί βοηθητικά. Αν αντιμετωπίζετε θέματα υγείας απευθυνθείτε στον ιατρό σας.

Εύχομαι απολαυστική ακρόαση …

http://www.youtube.com/watch?v=52Kp7oXtK1A

Σχετικά Άρθρα …

Ύπνος ο Απόλυτος Θεραπευτής …

Οι Διαταραχές του Ύπνου μπορεί να αποτελούν σύμπτωμα Κατάθλιψης …

Μπορεί οι καιροί να επιβάλλουν τον κατ΄ οίκο περιορισμό, η τεχνολογία όμως μέσω Skype σας δίνει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας λοιπόν οποτεδήποτε το αποφασίσετε.

Επίσης, τα μη διαδερμικά επιθέματα υγείας για την διαχείριση του Stress, της κατάθλιψης και της αποτοξίνωσης του σώματος από την συλλογή των επιθεμάτων της LifeWave, δίχως καμία χημική ουσία να εισέρχεται στο σώμα μπορείτε να τα εξερευνήσετε ΕΔΩ … 

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram