Από: Μαρία Πέππα –

Πόσα συστήματα πίστης έχουν επινοηθεί για τον άνθρωπο ? Έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς ? Έχει μπει ποτέ κάποιος στην διαδικασία να τα μετρήσει ?

Πόσα από αυτά έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπινες μονάδες που έχουν υπερβεί το σύστημα και τους έχει επιτραπεί έως σήμερα να υπάρχουν ?

Από πόσες θρησκείες και πνευματικά μονοπάτια πρέπει να επιλέξουμε ?

Από πόσες παραλλαγές του Ιησού, του Βούδα, του Κρίσνα, του Θεού καλούμαστε να διακρίνουμε την αληθινή ?

Σε πόσους μεταπράτες θρησκευτικούς ηγέτες, γκουρού, διάμεσους, αναληφθέντες διδασκάλους, εργάτες του φωτός κλπ χρειάζεται να απευθυνθούμε σε αναζήτηση της αλήθειας ?

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι οι επιλογές και οι ευκαιρίες μας δεν είναι απεριόριστες !!!

Είναι σα να πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσουμε ενυδατική κρέμα σώματος. Υπάρχει μια συντριπτική ποσότητα διαφορετικών εμπορικών σημάτων και ποικιλιών μέσα σε κάθε μάρκα για να επιλέξουμε, με όλες να διατείνονται πως επιφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα. Να ενυδατώνουν το σώμα μας.

Έχουμε την δυνατότητα της ελεύθερης επιλογής νομίζουμε …

Οι φύλακες των φυλακών δεν θα μας σταματήσουν εφ’ όσον επιλέγουμε από τις μάρκες που εκείνοι αποφάσισαν να υπάρχουν και δεν προσπαθούμε να τις αντικαταστήσουμε με δικές μας αγνοώντας ή αδιαφορώντας για το γεγονός πως η αναζήτηση και οι απαντήσεις για την αλήθεια ενυπάρχει μέσα μας …

Μαρία Πέππα
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια – Stress Coach

www.hypnotherapy4u.gr